اپل اشترودل

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۳۰ دقیقه
  • آشپز عمران
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
  2. سیب‌ را در تابه‌ای، روی حرارت متوسط رو به بالا تفت دهید، سپس آناناس و شکر را بیافزایید و ۳۰ دقیقه تفت دهید تا مخلوط کاملاً سفت شود.
  3. نان‌ها را تست کنید و کاملا خرد کنید.
  4. تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود، سپس نان و دارچین را به آن اضافه و مخلوط کنید.
  5. شیر و مقداری کره را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
  6. یک لایه خمیر یوفکا را روی سطح کار قرار دهید. مخلوط شیر را به‌وسیله قلم‌موی مخصوص آشپزی، روی خمیرها بمالید.
  7. از مخلوط سیب روی لبه خمیرها بریزید و آن‌ها را رول کنید و دو سر خمیرها را خالی بگذارید، سپس مجدداً از مخلوط شیر روی آن‌ها بمالید و کمی دارچین بپاشید و خمیرها را داخل سینی فر قرار دهید.
  8. سینی را به‌مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا بپزند و طلایی‌رنگ شوند. اپل اشترودل را از فر بیرون آورده، گردو را روی آن پخش و سرو کنید.

نکته

  1. دو ساعت قبل از مصرف، بسته یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایه‌ها به‌راحتی از هم جدا شوند.
  2. هنگام کار کمی آب روی لایه‌ها اسپری کنید یا با پارچه مرطوب بپوشانید تا ورقه‌های یوفکا خشک نشود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید