تارت قارچ و پیاز

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۴۰ دقیقه
  • آماده سازی ۶۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای تهیه خمیر ابتدا آرد، کره، زرده تخم‌مرغ و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید تا به صورت خرده نان شود.
  2. شیر را به تدریج بیفزائید تا خمیر منسجم و لطیف شود.
  3. خمیر را در کیسه فریزر به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
  4. اینک خمیر را روی سطح میز کار آرد پاشیده به ضخامت ۳-۴ میلی‌متر پهن کنید سپس خمیر را در قالب پای قرار دهید، به گونه‌ای که دیواره قالب را بپوشاند، خمیر اضافی را جدا سازید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
  5. حالا قالب را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
  6. برای تهیه مواد میانی، پیاز و قارچ را در ظرف مناسبی مخلوط کنید و روی خمیر پخته پای بریزید.
  7. آن‌گاه تخم‌مرغ، خامه، نمک و خردل را نیز در کاسه مناسب دیگری مخلوط کنید و روی سطح پای بدهید.
  8. سپس پنیر موزارلا پاشیده و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه دیگر در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پای را بپزید تا سطح آن طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید