چیکن آلاکینگ

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ تا ۶ نفر
  • زمان پخت ۲۰
  • آماده سازی ۳۰
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. مرغ‌ها را مكعبی خرد كنید و كره را در تابه مناسبی بريزيد.
  2. آنگاه قارچ، فلفل‌های دلمه‌ای، مرغ، نمک و فلفل را در تابه بریز و ۱۵-۲۰ دقيقه تفت دهيد.
  3. سپس خامه را بیفزایید و بعد زرده تخم‌مرغ‌ها را افزوده و پیوسته هم بزنید.
  4. حالا جعفری، گشنيز، پيازچه و پنیر را اضافه كنيد و تابه را از روي حرارت برداريد و در صورت دلخواه همراه با نان‌های ساندویچی میل کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید