ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قارچ را همراه آب لیموترش تازه، در تابهای حاوی روغن، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. پیازچه را همراه سیر، مقداری نمک و فلفل سیاه افزوده و تفت دهید. سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
یک ورقه یوفکا را بهشکل مربع و به اندازه دلخواه برش داده، روی آن را با قلمموی مخصوص آشپزی به مقداری کره آغشته کنید. از مخلوط قارچ و پنیر موزارلا را وسط یوفکاها بریزید و بهصورت بقچه ببندید. دور بقچهها را با نخ مخصوص آشپزی ببندید.
بقچهها را روی سینی فر بچینید سپس سینی را حدود ۲۰ دقیقه، در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا بپزند و طلایی رنگ شوند. سپس، بقچههای قارچ و پنیر را از فر خارج کرده و همراه با سس دلخواه سرو کنید.
در صورت تمایل، میتوانید دور بقچهها را با نخ مخصوص آشپزی ببندید و پس از پخت، نخ را باز کرده و دور بقچه را با تره گره بزنید (ترهها را قبل از استفاده، یک دقیقه داخل قابلمهای حاوی مقداری آب جوش قرار دهید، سپس آبکش کنید و در ظرفی حاوی آب و یخ قرار دهید و آبکش کنید (بلانچکردن) تا هنگام گره زدن پاره نشوند).