- امتیازدهی
- تدارک برای
- زمان پخت ۱۵ دقیقه
- آماده سازی ۱۵ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- خمیر را با مخلوط کردن خمیر مایه، آرد نان (هر بار کمی آرد اضافه کنید تا شکل بگیرد اما هنوز کمی چسبنده باشد) و نمک آماده کنید. خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید.
- خمیر را در یک کاسه کمی آرد پاشی شده قرار دهید و با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا نیز باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از اتمام خمیر پیتزا، فر را با دمای ۵۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید).
- خمیر را روی سطح کار قرار داده و با وردنه آن را باز کنید. سپس آن را با یک پلاستیک بپوشانید.
- تابه چدنی را با روغن زیتون چرب کنید خمیر را با احتیاط داخل ماهیتابه قرار داده و با انگشتانتان اطراف خمیر را تا لبه صاف کنید. نمک و فلفل قرمز خرد شده و باقی مانده روغن زیتون را روی خمیر بریزید.
- تابه چدنی را حدود ۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا روی آن کمی طلایی شود.
- ماهیتابه را از فر خارج کرده، مارینارا را روی کل سطح خمیر پخش کرده و روی آن پنیر موزارلا، گوجه فرنگی و چاشنی ایتالیایی بریزید. به مدت ۱۰ دقیقه دیگر تابه را به فر برگردانید تا زمانی که پنیر آب شده و طلایی شود. سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه خنک شود در آخر با ریحان تزیین کرده و سرو کن.
شاید این غذاها را نیز بپسندید