پاستا با مرغ و پنير موزارلا

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۴۰ دقیقه
  • آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. قابلمه بزرگى را تا نيمه از آب پر كنيد و سپس قدرى نمك و يك قاشق سوپخورى روغن زيتون بيفزاييد.
  2. آنگاه آب را روى اجاق به جوش آوريد.
  3. حالا پاستا را اضافه كنيد و ۶ تا ۸ دقيقه بپزيد تا پاستا نرم شود.
  4. آن را در آبكش بريزيد وگرم نگه داريد.
  5. اكنون روغن زيتون باقيمانده را در تابه مناسبى بريزيد و روى حرارت اجاق داغ كنيد.
  6. پياز، مرغ، فلفل دلمه‌اى‌ها، كدو و قارچ را بيفزاييد و تفت دهيد.
  7. اكنون سس گوجه فرنگى، ريحان، نمك، فلفل و پنير را بيفزاييد و مخلوط كنيد.
  8. سپس پاستا را در ظرف مناسبى بكشيد و از مواد فراهم كرده روى آن بريزيد.

شاید این غذاها را نیز بپسندید