- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۲۰ دقیقه
- آماده سازی ۴۰ دقیقه
- آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت
محتویات
دستور پخت
- قابلمه بزرگى را تا نيمه از آب پر كنيد و سپس قدرى نمك و يك قاشق سوپخورى روغن زيتون بيفزاييد.
- آنگاه آب را روى اجاق به جوش آوريد.
- حالا پاستا را اضافه كنيد و ۶ تا ۸ دقيقه بپزيد تا پاستا نرم شود.
- آن را در آبكش بريزيد وگرم نگه داريد.
- اكنون روغن زيتون باقيمانده را در تابه مناسبى بريزيد و روى حرارت اجاق داغ كنيد.
- پياز، مرغ، فلفل دلمهاىها، كدو و قارچ را بيفزاييد و تفت دهيد.
- اكنون سس گوجه فرنگى، ريحان، نمك، فلفل و پنير را بيفزاييد و مخلوط كنيد.
- سپس پاستا را در ظرف مناسبى بكشيد و از مواد فراهم كرده روى آن بريزيد.
شاید این غذاها را نیز بپسندید