تارت پیاز

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۵ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۴۰ دقیقه
  • آشپز مریم هوشمند
پرینت

محتویات

خمیر تارت

دستور پخت

  1. در این فاصله پیازها را خلال ریز می کنیم و در روغن سرخ می کنیم بطوریکه زیاد تیره نشود و در صافی می ریزیم تا روغن اضافی آن جدا شود . کف ظرف مخصوص تارت را چرب کرده ، خمیر را بشکل قالب باز می کنیم و کف و دیواره را با خمیر می پوشانیم ، سطح خمیر را با چنگال سوراخ کرده ، در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا کمی پخته شود امّا تغییر رنگ ندهد .
  2. پیازهای سرخ شده را بر روی خمیر نیمه آماده پهن کرده سپس تخم مرغ ها را با همزن دستی می زنیم . نمک و خامه را نیز اضافه کرده مخلوط می کنیم و روی پیازها می ریزیم ، بقیه پنیر را روی سطح می پاشیم و بمدت نیم ساعت دیگر در فر قرار می دهیم تا سطح روی تارت کاملاً طلایی شود .

خمیر تارت

  1. آرد و نمک را الک می کنیم ، کره را تکه تکه کرده با آرد مخلوط می کنیم سپس شیر و زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم و خوب مالش می دهیم و در جای گرمی به مدت یک ساعت قرار می دهیم .

شاید این غذاها را نیز بپسندید