- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۱۵ دقیقه
- آماده سازی ۳۰ دقیقه
- آشپز عمران
پرینت
محتویات
دستور پخت
- پیاز را در تابهای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس گوشت را به آن بیافزایید و تفت دهید. کرفس و قارچ را به تابه بیافزایید و تفت دهید تا آب آنها کشیده شود.
- گوجهفرنگی، سیر، جعفری، مقداری نمک و فلفل سیاه را به تابه بیافزایید و کمی هم بزنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر موزارلا را به آن بیافزایید و مخلوط کنید.
- مایه آمادهشده را داخل خمیرهای پیراشکی بریزید و در تابهای حاوی کره تفت دهید. آب جوش را به تابه بیافزایید، در تابه را بگذارید تا آب آن کاملاً کشیده شود و بهخورد پیراشکیها برود و آب تبخیر شود. پس از این مدت، پیراشکی را از تابه خارج کنید. پیراشکی بلونزه آماده سرو است.
نکته
- خمیر پیراشکی را دو ساعت قبل از استفاده از فریزر دراورده تا از انجماد خارج شود و به دمای محیط برسد.
- بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود. تا عطر و کشآمدن بیشتری داشته باشد.
شاید این غذاها را نیز بپسندید