فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
فیلههای گوساله را در تابهای حاوی روغن زیتون، روی حرارت ملایم، تفت دهید، سپس سویاسس و فلفل دلمهای را به آن بیافزایید و تفت دهید. پیازچه، نیمی از کنجد و مقداری فلفل سیاه به تابه بیافزایید و پس از کمی تفت دادن، تابه را از روی حرارت بردارید تا سرد شود.
دو لایه از خمیرهای یوفکا را به کره کاملا آغشته کنید و نیمی از مواد را به صورت طولی در وسط خمیر یوفکا بگذارید و رول کنید، سپس به آرامی رول را به صورت حلزونی فرم دهید و با سیخ چوبی محکم کنید. این کار را با دو خمیر باقیمانده تکرار کنید، سپس با قلمموی مخصوص آشپزی، زرده تخممرغ روی آنها مالید و سپس بقیه کنجد را روی آنها بپاشید.
خمیرها را روی سینی فر قرار دهید و سینی را بهمدت ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا بپزد. پس از این مدت، تای بیف را از فر خارج کرده و سرو کنید.