- امتیازدهی
- تدارک برای ۲
- زمان پخت ۵ دقیقه
- آماده سازی ۱۵ دقیقه
- آشپز لهستان
پرینت
محتویات
دستور پخت
- از قبل تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید
- در تابه ای روی حرارت متوسط کره را ذوب کرده و قارچ و پیاز را در تابه تفت دهید تا نرم و پخته شود. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- نان باگت را از وسط نصف کرده و از طول برش دهید.
- روی هر نیمه از نان، قارچ ها و پیاز پخته شده را به طور
- به مقدار دلخواه پنیر موزارلا رنده شده بپاشید.
- حدود ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب و کمی طلایی شود.
- قبل از سرو سس کچاپ بریزید و نوش جان کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید