زاپیکانکا لهستان

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲
  • زمان پخت ۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱۵ دقیقه
  • آشپز لهستان
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. از قبل تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید
  2. در تابه ای روی حرارت متوسط کره را ذوب کرده و قارچ و پیاز را در تابه تفت دهید تا نرم و پخته شود. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  3. نان باگت را از وسط نصف کرده و از طول برش دهید.
  4. روی هر نیمه از نان، قارچ ها و پیاز پخته شده را به طور
  5. به مقدار دلخواه پنیر موزارلا رنده شده بپاشید.
  6. حدود ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب و کمی طلایی شود.
  7. قبل از سرو سس کچاپ بریزید و نوش جان کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید