برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
در یک کاسه کوچک خردل، پونه کوهی، زیره، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، پودر چیلی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
گوشت را با مخلوط ادویه مالش دهید و با ۳ فنجان آب درون زودپز به مدت ۱ ساعت آن را بپزید.
گوشت را از زودپز خارج کرده و با دو چنگال در یک کاسه بزرگ آن را رست کنید. سس باربیکیو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
هویج را پوست بگیرید و رنده کنید، یک چهارم کلم را بردارید و آن را خرد کنید. هویج و کلم را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و سس مایونز، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، پودر چیلی، دانه کرفس، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
به ترتیب ۱ فنجان سس باربیکیو، پنیر و مواد را به خمیر اضافه کنید.
پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.