برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
ران مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید، ماهیتابه را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و روغن را اضافه کنید سپس مرغ را در ماهیتابه سرخ کنید، سپس برگردانید و طرف دیگر مرغ را نیز سرخ کنید.
سس مرغ کرهای را اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید.
مرغ را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا سس کمی غلیظ شود. مرغ را بردارید و بگذارید خنک شود سپس خرد کنید. ۱ فنجان سس را بردارید و کنار بگذارید.
سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید و کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید سپس به ترتیب سس، پنیر و مواد را اضافه کنید.
پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.