كاناپه با ژامبون و آناناس

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۱۲ نفر
  • زمان پخت ۱۵ دقیقه
  • آماده سازی ۳۰ دقيقه
  • آشپز ژانت طوروسیان
پرینت

محتویات

نان رولت اسفنجی شور

دستور پخت

  1. قالب مستطیل به ابعاد ۵۵*۳۵ سانتی‌متر را با کاغذ روغنی بپوشانید، طوری که کاغذ از دو طرف عرض قالب حدود ۳ سانتی‌نتر بالاتر قرار گیرد( حکم دستگیره برای بلند کردن نان را داشته باشد).
  2. کاغذ را با روغن مایع چرب کنید. فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
  3. آرد بکینگ پودر و نمک را ۳ بار با هم الک کنید.
  4. زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید و هر کدام را درون کاسه‌ای جداگانه بریزید. سفیده‌ها را کاملاً بزنید تا پفکی و سفت شوند. زرده‌ها را به همراه وانیل و آب‌جوش بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شوند.
  5. سفیده را به ظرف زرده انتقال داده، با سیک به خورد هم بدهید. مخلوط آرد را کم کم اضافه کرده، با سیک آنرا نیز به خورد مواد داده، در انتها کره یا مارگارین مذاب را اضافه کرده، خمیر بدست آمده را درون قالب ریخته، رویش را کاملاً صاف کرده، درون فر داغ حداکثر تا ۱۵ دقیقه بپزید تا نان رولت پخته شود.
  6. یک عدد حوله خشک و تمیز را روی سطح کار انداخته، رویش کاغذ روغنی قرار داده، کاغذ را با اپری روغن یا روغن مایع چرب کرده، نان پخته شده داغ را روی کاغذ برگردانید و قالب را کاملاً روی نان قرار دهید( به صورت دم کرده) تا نان نرم بماند، بر کنید تا کاملاً خنک شود.
  7. نان‌ها را به اندازه دلخواه، به صورت مربع برش بزنید و آنها را پوشانده نگه دارید تا خشک نشوند. حلقه‌های آناناس را درون تابه بدون روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهند. ۷۵ گرم کره یا مارگارین را ذوب کرده، با قلم‌موی آشپزخانه روی نان‌ها بمالید. حلقه‌های آناناس برش داده شده و سالمی نصف شده را مطابق عکس روی نان‌ها چیده، رویشان پنیر موتزرلای والیای رنده شده ریخته، درون فر از پیش گرم شده به مدت چند دقیقه بگذارید تا پنیر کمی روان شود. کاناپه‌ها را درون ظرف مناسبی چیده، از عزیزانتان پذیرایی کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید