فلن گوجه فرنگی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای تهیه خمیر، آرد و نمک را با هم در کاسه‌ای الک کنید، خامه‌ی ترش و کره‌ی حبه‌ای خرد شده را اضافه کرده و آهسته هم بزنید، مواد را با ملایمت جمع کنید تا خمیری نرم و مناسب بدست آید. سپس خمیر را در کیسه‌ی نایلونی گذاشته و برای ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
  2. سپس گوجه فرنگی را به صورت ورقه های یک اندازه برش بزنید، پنیر را هم به اندازه های گوجه فرنگی برش زده و با کاتر گرد کوچک، نان های ورقه ای را به اندازه‌ی دهانه‌ی استکان برش بزنید و کنار بگذارید.
  3. خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح کمی آرد پاشیده شده با وردنه باز کنید، قالب فلن ۳۰ سانتیمتری را چرب کرده و خمیر باز شده را داخل قالب بیاندازید، بصورتیکه کف و دیواره‌ی قالب را کاملا بپوشاند سپس روی خمیر را با گوجه فرنگی های ورقه شده، پنیر اسلایس و نان برش زده شده بصورت ناهماهنگ و در هم بپوشانید.
  4. بعد خامه ساده را همراه با خامه‌ی ترش در کاسه ای بریزید، سپس تخم مرغ، جوز بویای رنده شده، پاپریکا و نمک و فلفل سیاه تازه سائیده شده را اضافه کرده و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس مایه ی حاصله به روی مواد فوق بریزید و کره ی نگینی خرد شده را در جاهای مختلف در روی مواد قرار دهید و قالب را داخل فر گرم شده و طبقه ی وسط برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا طلائی و خوشرنگ شود سپس قالب را از داخل فر خارج کرده و مانند پیتزا برش بزنید و بصورت گرم سرو کنید.
  5. برای تهیه خامه ترش، یک و سه چهارم قاشق چایخوری آب لیموترش تازه را به ۱۴۰ میلی لیتر خامه‌ی ساده اضافه کرده و هم بزنید و پس از ۵ دقیقه استفاده کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید