پیتزا ماهی کیلکا

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ عدد
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۳۵ دقیقه
  • آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. نان پیتزای دالیا را روی میز قرار دهید و آنگاه مخلوط روغن زیتون و سس پستو را روی سطح نان‌ها بمالید و دو سوم از پنیر را رویش بپاشید.
  2. حالا روی سطح پنیر را با ماهی کیلکای برشته کرده، زیتون و گوجه گیلاسی بیارائید.
  3. سپس باقیمانده پنیر را روی سطح پیتزا بپاشید و در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید تا خمیر بپزد و پنیر برشته شود.
  4. یادآوری: ۲ قاشق سوپخوری آرد، کمی نمک و یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه را در ظرف مناسبی مخلوط کنید و ماهی تمیز کرده را در آن بغلتانید و در روغن فراوان داغ برشته کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید