اسفناج ها را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند سپس آن را در آبکش بریزید و با قاشق فشار دهید تا آب آن گرفته شود.
گوجه فرنگی ها را در غذاساز یا مخلوط کن پوره کنید.
گوشت چرخ کرده، قارچ، پیاز و سیر را در ظرفی که اسفناج را در آن تفت داده بودید به مدت ۱۰ دقیقه و یا تا زمانی که گوشت به خوبی پخته شود، تفت دهید.
سپس گوجه فرنگی پوره شده، رب گوجه فرنگی، آب، ۲ قاشق غذاخوری جعفری، پونه کوهی، ریحان، ۱ قاشق چایخوری فلفل و سس تند یا تکه های فلفل خرد شده را به گوشت اضافه کنید.
مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و روی حرارت زیاد بپزید تا مخلوط به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بجوشد.
در همین حین، در یک کاسه اسفناج آبکش شده، ۲ قاشق غذاخوری جعفری، پنیر ریکوتا، نیمی از پنیر موزارلا، تخم مرغ زده شده، ۴ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان، نمک، یک هشتم قاشق چایخوری فلفل و جوز هندی را با هم مخلوط کنید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. نصف فنجان از سس آماده شده را در ظرف مناسبی بریزید.
۲ قاشق از مخلوط پنیر و اسفناج را بر روی ورقه لازانیا پخش کنید، سپس آن را رول کرده و در ظرف قرار دهید. این کار را با باقی رشته های لازانیا تکرار کنید.
روی رول ها را با باقیمانده سس و ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان بپوشانید.
سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
از فر خارج کرده و باقی مانده پنیر موزارلا و پارمزان را بر روی آن ریخته و به مدت ۵ دقیقه و یا تا زمانی که پنیر آب شود دوباره به فر برگردانید.