فاریکال

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. مغز کلم را خارج کرده و آن را با چاقو ورقه ورقه کنید.
  2. گوشت را نیز به شکل ورقه هایی به ضخامت نیم تا یک سانتی متر ببرید.
  3. کف قابلمه، یک لایه گوشت بچینید و روی آن را با یک لایه کلم بپوشانید. این کار را تا اتمام مواد ادامه دهید.
  4. فلفل ها را در یک پارچه ی تمیز پیچیده و محکم ببندید و روی مواد قرار دهید.
  5. آب را اضافه کرده و روی شعله ملایم با در بسته ۲ تا ۳ ساعت بپزید تا گوشت نرم شود.
  6. نمک آن را اندازه کرده و قبل از سرو فلفل را از غذا خارج کنید. سیب زمینی را نصف کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
  7. سپس بیرون آورده، نمک و فلفل پاشیده و پنیر موزارلا را روی آن ریخته و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید