سیب زمینی آبپز و نگینی خرد شده ، تره، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودرسیر و نمک را مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم تا مواد مزهدار شوند.
سپس یوفکای سمبوسهای دالیا (یا یوفکا مستطیلی را به صورت نوارهای باریک برش میزنیم). از مواد در گوشه پایین یوفکا میریزیم و به شکل مثلثی تا میزنیم، تا زدن را تکرار میکنیم تا به انتهای یوفکا برسیم (میتوان از آب یا سفیده تخم مرغ برای چسباندن لبهها استفاده نمود) و در روغن سرخ میکنیم. برای گرفتن روغن سمبوسههای سرخ شده روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید.