برای تهیهی کوفتهریزه، گوشت، پیاز، سیر، یکچهارم پیمانه پنیر پارمزان، جعفری، نمک، فلفل و پودر نان سوخاری را با هم مخلوط کرده، خوب ورز داده و کوفته ریزه ها را در روغن سرخ کنید.
گوجهفرنگیها را پوست گرفته، خرد کنید. در قابلمهی کوچکی، سیر و فلفلدلمهایها را با یک قاشق روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود. سپس گوجهفرنگیها را به آن اضافه کرده، بگذارید تا غلیظ شده، جا بیفتد. کوفتهریزهها و آویشن را به آن اضافه کرده، بگذارید یک تا ۲ دقیقه با سس بجوشد.
در کاسهای پنیر خامهای، تخممرغ و ریحان را مخلوط کنید. لازانیاها را در آبجوش و نمک بپزید و روی دستمال آشپزخانه بگذارید.
در ظرف فر ابتدا از سس کوفتهریزه ریخته، سپس لازانیای پخته را روی آن پهن کنید و مخلوط پنیر خامهای، پنیر موتزارلا و بعد کوفتهریزه بریزید و این کار را تکرار کنید.
در انتها باید فقط یک لایه پنیر موتزارلا ریخته و حدود ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد بگذارید تا روی آن طلایی شود.