برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید، سپس سیب زمینی ها را پوست بگیرید، آبکشی کنید و خرد کنید. سیب زمینی ها را در یک کاسه بزرگ با آب سرد به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید، سپس صاف کنید و آنها را خشک کنید.
سیب زمینی ها را روی تابه ای که کاغذ روغنی گذاشته اید قرار دهید. روغن، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
به مدت ۳۰ دقیقه برای هر طرف در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.
روی حرارت متوسط کره را در قابلمهای مناسب ذوب کنید، سپس کم کم آرد را به آن اضافه کرده و ۳۰ ثانیه هم بزنید. آب گوشت، آب مرغ و فلفل را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست شود و به غلظت دلخواه برسد. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
به ترتیب ۱ فنجان سس، پنیر موزارلا، سیب زمینی تنوری و سپس پنیر چدار را به خمیر اضافه کنید.
پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود و در آخر باقیمانده سس را روی آن بریزید.