صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ
ساندویچ گوشت و پنیر
امتیازدهی
تدارک برای
۶ کودک
زمان پخت
۲۵ دقیقه
آماده سازی
۳۵ دقیقه
آشپز
اعظم گلزارمنش
پرینت
محتویات
روغن کنجد ۱ قاشق سوپخوری
گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم
قارچ ریز خردکرده ۳ عدد
فلفل دلمهای ریز خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
نان باگت کوچک ۶ عدد
کرده آبکرده ۱ قاشق سوپخوری
روغن کنجد ۱ قاشق سوپخوری
سیر له کرده ۱ حبه
شوید خرد کرده ۱ قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای ورقهای دالیا ۱۲ ورق
پنیر موزارلای ورقهای دالیا ۱۲ ورق
سس گوجه فرنگی ۶ قاشق چایخوری
دستور پخت
روغن را در تابه مناسبی بریزید و آنگاه گوشت، قارچ، فلفل دلمهای و نمک را بیفزایید و آنرا پیوسته روی حرارت هم بزنید تا گوشت بپزد و بدون آب شود.
حالا روی نانها را برش بزنید و خمیر داخل نان را خالی کنید.
سپس کره و روغن کنجد را روی حرارت قرار دهید.
آنگاه سیر و شوید را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه تفت دهید و از روی حرارت بردارد.
رویش یک ورق پنیر بگذارید و بعد مایه گوشتی را بین ۶ عدد نان تقسیم کنید.
رویش سس و یک ورق دیگر پنیر بگذارید.
ساندویچها را در کاغذ آلومینیوم قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
اینک در ۵ دقیقه آخر ساندویچها را از فویل جدا کرده و دوباره در فر قرار دهید تا سطح پنیر طلایی شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
پیتزا پنیر پروولون و پستو آیولی
۱۰ دقیقه
مشاهده
پیتزا فریتاتا
۲۰ دقیقه
مشاهده
پیتزا قارچ و پنیر
۲۰ دقیقه
محبوب ترین غذاها
پیتزا چیکن ناگت
کالزون ژامبون به شکل گل
کروکت سیب زمینی و بوقلمون
پیتزا فیورنتینا
کیک بلغوری
به ما بپیوندید