ساندویچ گوشت و پنیر

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۶ کودک
  • زمان پخت ۲۵ دقیقه
  • آماده سازی ۳۵ دقیقه
  • آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. روغن را در تابه مناسبی بریزید و آن‌گاه گوشت، قارچ، فلفل دلمه‌ای و نمک را بیفزایید و آن‌را پیوسته روی حرارت هم بزنید تا گوشت بپزد و بدون آب شود.
  2. حالا روی نان‌ها را برش بزنید و خمیر داخل نان را خالی کنید.
  3. سپس کره و روغن کنجد را روی حرارت قرار دهید.
  4. آن‌گاه سیر و شوید را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه تفت دهید و از روی حرارت بردارد.
  5. رویش یک ورق پنیر بگذارید و بعد مایه گوشتی را بین ۶ عدد نان تقسیم کنید.
  6. رویش سس و یک ورق دیگر پنیر بگذارید.
  7. ساندویچ‌ها را در کاغذ آلومینیوم قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
  8. اینک در ۵ دقیقه آخر ساندویچ‌ها را از فویل جدا کرده و دوباره در فر قرار دهید تا سطح پنیر طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید