برای تهیه خمیر، آرد و نمک را در یک کاسه ریخته و کره را اضافه کنید. با نوک انگشت مواد را طوری مخلوط کنید تا مانند آرد سوخاری دانه دانه شود. زردهی تخممرغ را به همراه یک تا ۲ قاشق غذاخوری آب سرد اضافه کرده و جذب مخلوط کنید تا مایه به شکل خمیر درآید. خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
فر را روی ۲۰۰ درجهی سانتیگراد داغ کنید. خمیر را کمی ورز داده و روی سطح آرد پاشیده باز کنید. یک ظرف تارت به قطر ۲۴ سانتیمتر انتخاب کرده و خمیر را روی آن پهن کرده و اندازه کنید. اضافات خمیر را بریده و سطح آن را با چنگال سوراخ سوراخ کنید. یک کاغذ روغنی به اندازه قالب بریده و روی خمیر قرار دهید و داخل آن را با لوبیای خشک پر کنید. خمیر را ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید، سپس خارج کرده و کاغذ را به همراه لوبیا از روی آن بردارید. درهمین حال پیاز را به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم درون کره تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
حرارت فر را روی ۱۸۰ درجهی سانتیگراد قرار دهید. دانههای خردل را روی خمیر ریخته و پیاز را روی آن پخش کنید، سپس آن را روی پیاز ریخته و به صورت یکنواخت روی خمیر تارت پخش کنید. تارت را ۳۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.