برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
پنیر موزارلا را رنده کنید و سطح میزکار را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید سپس به میزان لازم کمی آرد بزنید. کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید و سپس سس گوجه فرنگی، پنیر موزارلا و ۱۰۰۰ لایه پپرونی را به آن اضافه کنید.
پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
پیتزا را با از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود سپس آن را برش بزنید.