- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۱۵ دقیقه
- آماده سازی ۵ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- روی یک سطح آردپاشی شده، خمیر پیتزا را به اندازه دلخواه باز کنید. توجه داشته باشید که لازم نیست حتما دایره ای شکل باشد، ضخامت یکنواخت آن مهم تر است.
- سس پیتزا را به طور مساوی روی خمیر پخش کنید. پنیر موزارلای رنده شده را روی سس بپاشید، سپس روی آن تکه های ژامبون و آناناس خرد شده را بریزید.
- دمای فر را به ۲۴۰ درجه سانتیگراد کاهش داده و پیتزا را به مدت ۱۳ تا ۱۴ دقیقه در آن قرار دهید. خمیر باید کاملاً پخته شود و پنیر کاملاً ذوب شود.
- سپس از فر خارج کرده و برش بزنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید