ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. قارچ ها را نیز جداگانه تفت دهید و به گوشت اضافه کنید. سپس نمک، فلفل و ادویه دلخواه را به خوراک اضافه کرده و به آن رب بیفزایید. در ظرفی جداگانه آب را به جوش بیاورید.
کمی نمک و روغن بزنید و ورقه های لازانیا را اضافه کنید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و در ظرف مورد نظر به ترتیب نان لازانیا، مواد گوشتی، سس سفید و پنیر پیتزای کم چرب دالیا را اضافه کنید تا ظرف پر شود. سپس آن را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
برای تهیه سس سفید، ۴ قاشق کره را آب کرده و ۴ قاشق نیز آرد را کم کم به کره اضافه کرده و هم بزنید تا آرد به خورد کره برود. سپس ۲ پیمانه شیر را کم کم به آن اضافه کنید و مرتب روی اجاق هم بزنید تا کمی غلیظ شود. سپس نمک و فلفل آن را اندازه کنید.