صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ
پیتزا چلوکباب
امتیازدهی
تدارک برای
۴
زمان پخت
۲۰
آماده سازی
۳۰
آشپز
اعظم گلزارمنش
پرینت
محتویات
پنير موزارلاى كمچرب ۲۸۰ گرم
نان پیتزا ۴ عدد
گوجهفرنگی(گیلاسی) به ميزان لازم
كباب كوبيده ۲ سيخ كوچك
برنج دمكشيده زعفرانى به ميزان لازم
دستور پخت
روى سطح نان پيتزا را با پنير پر كنيد و حلقههاى گوجه فرنگى گيلاسى را قرار دهيد.
حالا از كباب برشهايی بزنيد و روى سطح پنير قرار دهيد.
سپس رويش را با برنج زعفرانى بياراييد.
پيتزا را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه در فر گرم كرده با دماى ۲۰۰ درجه سانتيگراد بپزيد.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
پیتزا پاستا پستو و پنیر چدار
۳۰ دقیقه
مشاهده
پیتزا مرغ فاجیتا
۳۰ دقیقه
مشاهده
پای اسفناج و ژامبون
۴۵ دقیقه
محبوب ترین غذاها
پیتزا گوشت گاو و سس مائویی
پیتزا چیکن کاچیاتوره
لقمه گل کلم و پنیر
پاستیلیو
پیراشکی آلفردو
به ما بپیوندید