پیتزا چلوکباب

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴
  • زمان پخت ۲۰
  • آماده سازی ۳۰
  • آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. روى سطح نان پيتزا را با پنير پر كنيد و حلقه‌هاى گوجه فرنگى گيلاسى را قرار دهيد.
  2. حالا از كباب برش‌هايی بزنيد و روى سطح پنير قرار دهيد.
  3. سپس رويش را با برنج زعفرانى بياراييد.
  4. پيتزا را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه در فر گرم كرده با دماى ۲۰۰ درجه سانتيگراد بپزيد.

شاید این غذاها را نیز بپسندید