فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. ورقههای یوفکا را به شکل مربع (۱۰در۱۰ سانتیمتر) برش دهید روی آنها را با قلمموی مخصوص آشپزی به مقداری کره آغشته کنید و به شکل ضربدری در داخل قالبهای مافین کوچک بگذارید.
قالبهای مافین را در طبقه وسط فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار داده تا یوفکاها طلایی گردد. سپس از فر خارج کنید تا خنک شود.
در این فاصله طبق دستور زیر کرم پاتسیر را آماده کنید. داخل کاسههای یوفکا را با کرم پاتسیر (میتوانید بجای کرم پاتسیر از خامه قنادی استفاده کنید) پر کرده و با میوههای دلخواه، تزیین کنید.
طرز تهیه کرم : شکر، آرد و نشاسته ذرت را با کمی از شیر مخلوط کرده تا مواد داخل شیر حل شوند سپس بقیه شیر را کم کم افزوده و مواد را مخلوط میکنیم. روی حرارت ملایم گذاشته تا غلیظ شوند. زرده تخم مرغ و اسانس را هم افزوده و مدام هم میزنیم تا غلیظ و خمیری شود. کرم را کنار میگذاریم تا خنک شود.