پیتزا کلم بروکلی و سس پنیر چدار

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۴۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. برای آماده کردن سس پنیر، کره را در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط آب کنید، آرد را اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه مدام هم می زنیم. شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس پنیر چدار، نمک و فلفل را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید و بگذارید بجوشد و مرتب هم بزنید تا سس پنیر به قوام دلخواه برسد.
  5. پنیر موزارلا را رنده کنید. کلم بروکلی را خرد کنید، سپس به مدت ۳ دقیقه آن را بخارپز کنید.
  6. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید. سس پنیر، موزارلا و کلم بروکلی را اضافه کنید و کمی دیگر روی مواد سس بریزید.
  7. پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید سپس آن را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید