پیتزا تخم مرغ

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۲۵ دقیقه
  • آماده سازی ۳۵ دقیقه
  • آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. تخم‌مرغ، شیر، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید.
  2. آن‌گاه تابه‌ای به قطر تقریبی ۱۸ سانتی‌متر را با روغن زیتون چرب کنید و روی اجاق بگذارید تا روغن گرم شود.
  3. حالا مایه تخم‌مرغ را درون تابه بریزید و آن را هم بزنید تا تخم‌مرغ تکه تکه و پخته شود.
  4. سپس نان پیتا را در بشقاب مناسبی بگذارید و رویش سس بمالید.
  5. اینک تخم‌مرغ پخته را روی سس بریزید و به ترتیب از فلفل دلمه‌ای، قارچ، مرغ و پنیر روی تخم‌مرغ بریزید.
  6. سپس پیتزا را به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید تا پنیر آب شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید