- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۲۵ دقیقه
- آماده سازی ۳۵ دقیقه
- آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت
محتویات
دستور پخت
- تخممرغ، شیر، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید.
- آنگاه تابهای به قطر تقریبی ۱۸ سانتیمتر را با روغن زیتون چرب کنید و روی اجاق بگذارید تا روغن گرم شود.
- حالا مایه تخممرغ را درون تابه بریزید و آن را هم بزنید تا تخممرغ تکه تکه و پخته شود.
- سپس نان پیتا را در بشقاب مناسبی بگذارید و رویش سس بمالید.
- اینک تخممرغ پخته را روی سس بریزید و به ترتیب از فلفل دلمهای، قارچ، مرغ و پنیر روی تخممرغ بریزید.
- سپس پیتزا را به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید تا پنیر آب شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید