کف ظرف مورد نظر را با قدری سس آغشته کنید و آنگاه یک لایه سیب زمینی و یک لایه بادمجان بچینید سپس کمی جعفری و پیازداغ اضافه کنید و بعد آویشن، رزماری، سس و کمی پنیر، این مواد باید به صورت دولایه ریخته شود و در لایه آخر فقط سس و پنیر قرار گیرد.
حالا در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود و گراتن باید داخل همان ظرف سرو شود.
برای تهیه سس سفید کره و آرد را در تابه مناسبی بریزید و قدری روی حرارت تفت دهید و آنگاه شیر را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود سپس نمک، فلفل و جوز هندی را به سس اضافه کنید.