خمیر پیراشکی را روی سطح کار گذاشته و با وردنه توری کن شیارهایی روی خمیر ایجاد کنید. سپس یک هات داگ سرخ شده را داخل خمیر گذاشته و آن را رول کنید.(هنگام رول کردن خمیر حالت توری روی نان ایجاد می شود.) رولهای هات داگ را داخل سینی که با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار دهید.
با زرده تخم مرغ سطح پیراشکی را رومال کرده و با کنجد تزیین نمایید. سپس داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه قرار دهید تا پیراشکی پخته و روی آنها طلایی شود. رول های پخته شده را داخل ظرف مورد نظر چیده و به همراه سس کچاپ سرو کنید.