تخممرغها را همراه کمی نمک و فلفل سیاه و سویا سس در ظرفی ریخته و با همزن دستی خوب هم بزنید.
مخلوط را در تابهای حاوی کره ذوبشده روی حرارت ریخته و با لیسک به صورت مداوم هم بزنید تا سفت شود سپس زیر تابه را خاموش کنید. خامه و پنیر را به آن بیافزایید و هم بزنید.
از مخلوط آمادهشده داخل خمیرهای پیراشکی بریزید. پیراشکیها را داخل تابهای حاوی کمی کره از هر دو طرف سرخ کنید تا طلاییرنگ شوند.
آب جوش را به تابه بیافزایید، در تابه را بگذارید تا آب آن کاملاً کشیده شود و بهخورد پیراشکیها برود و آب تبخیر شود. پس از این مدت، پیراشکیها را از تابه خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. روی آنها را با پیازچه تزیین و سرو کنید.
نکته
خمیر پیراشکی را دو ساعت قبل از استفاده از فریزر دراورده تا از انجماد خارج شود و به دمای محیط برسد.