کلمها را در تابهای حاوی روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا آب آنها کاملاً کشیده شود.
پیازچه، زنجبیل و مقداری فلفل سیاه را به کلمها بیافزایید و کمی تفت دهید.
در تابهای جداگانه حاوی روغن زیتون داغ، گوشت را بههمراه قارچ و کمی فلفل تفت دهید.
مخلوط کلم و گوشت را در ظرفی بریزید، سپس آرد را به آن بیافزایید و هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
از مخلوط بالا به طور مساوی داخل خمیرهای پیراشکی بریزید، سپس خمیرها را به شکل دلخواه فرم دهید.
پیراشکیها را در تابهای حاوی روغن داغ، از هر طرف سرخ کنید، سپس آب جوش را به تابه بیافزایید و در تابه را بگذارید تا پیراشکیها بپزند. پس از پخت، پیراشکی را از تابه خارج کرده و به همراه سس آمادهشده سرو کنید.
روش تهیه سس
۳ قاشق غذاخوری سویاسس، ۳ قاشق غذاخوری سرکه سیب، ۲ قاشق چایخوری شکر، ۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد، یک حبه سیر (کوبیدهشده) و مقداری فلفل قرمز را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.