فر از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با قلمموی مخصوص آشپزی، با مقداری روغن زیتون، چرب کنید و نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
ژامبون، گوجهفرنگی، فلفلهای دلمهای، قارچ، ذرت و زیتون سبز، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی مخلوط کنید.
سس گوجهفرنگی را روی نان پیتزا بمالید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید طوری که سس گوجهفرنگی روی لبههای نان نریزید تا در حین پخت نسوزد، سپس مقداری پنیر روی آن بریزید.
مخلوط ژامبون و بقیه پنیر را روی آن ریخته و بهمدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده قرار دهید تا بپزد. پس از پخت، پیتزا را از فر خارج کرده، برش بزنید و سرو کنید.
نکته
بسته نان پیتزا را نیم ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نان نرم شود.
بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود. تا عطر و کشآمدن بیشتری داشته باشد.
قبل از قرار دادن پیتزا در فر کمی آب روی آن اسپری کنید. یا در فر ظرف آب قرار دهید