فر را با ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و یک ظرف پخت پای را با روغن چرب کنید.
نان تورتیلا را در بشقاب پای قرار داده و لبه های تورتیلا را در کناره های ظرف پای فشار دهید.
یک ماهیتابه با اندازه متوسط و نچسب را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. تابه را با اسپری چرب کرده و پیازها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
اسفناج را به ماهیتابه اضافه کرده و فقط تا زمانی که اسفناج ها پژمرده شوند تفت دهید، در همین حین مخلوط را به آرامی هم بزنید.
در یک کاسه بزرگ، تخممرغها، سفیدهها، موزارلا، پارمزان، شیر، نمک و فلفل را با همزن سیمی هم میزنیم تا مخلوط به خوبی ترکیب شده و پف کند.
مخلوط اسفناج را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
مخلوط تخم مرغ را بر روی نان ترتیلا بریزید و کیش را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه و یا تا زمانی که روی آن قهوه ای طلایی شود در فر قرار دهید.
کیش را از فر خارج کرده و قبل از برش اجازه دهید چند دقیقه خنک شود.