پیتزای قارچ و پنیر با نان پیتا

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۲۰ دقیقه
  • آشپز حمیده شقایق نیا
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. یک نان پیتا را روی سطح قرار داده و کمی سس گوجه روی آن بمالید، سپس پنیر گودا را روی آن ریخته و کمی از پنیر موزارلا را نیز روی سطح نان پخش کنید، نان دوم را روی مواد گذاشته و مجدداً سس گوجه را روی سطح نان بمالید و قارچ را ریخته و بقیه پنیر پیتزا را روی آن بریزید، سپس به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید، در آخر برای ۲-۳ دقیقه گریل را روشن کرده و اجازه دهید تا سطح پیتزا کمی طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید