برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
در ظرفی بزرگ، داخل و خارج بوقلمون را کره بمالید و سپس نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید. از فر خارج کنید و اجازه دهید ۳۰-۶۰ دقیقه استراحت کند.
سپس گوشت بوقلمون را از استخوان جدا کرده و به تکه های کوچک برش دهید و دو فنجان از آن را کنار بگذارید.
سپس هویج، کلم بروکسل و لوبیا سبز را بشویید. هویج را پوست بگیرید. انتهای لوبیا سبز را جدا کرده و خرد کنید. ته کلم بروکسل را برش بزنید و آن را ببرید.
سبزیجات را بخاپز کنید. سپس کره، نمک و فلفل را اضافه کرده و چند دقیقه آن را تفت دهید.
در ظرف مناسبی یک لیوان از آب بوقلمون را ریخته و روی حرارت قرار دهید سپس در یک کاسه کوچک ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با آب سرد مخلوط کنید و آن را به آب بوقلمون اضافه کنید. همچنان روی حرارت مناسب هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد.
سطح میزکار را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید، سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
به ترتیب سس بوقلمون، پنیر موزارلا، مخلوط سبزیجات و بوقلمون را به خمیر اضافه کنید.
پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
سپس آن را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود. در آخر پیتزا را برش بزنید و ۱ قاشق غذاخوری سس کرن بری به هر برش اضافه کنید.