پیتزا ورقه‌ای

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۲۵ دقیقه
  • آماده سازی ۴۰ دقیقه
  • آشپز ناصر زحمتکش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. کره و روغن را در پیاله‌ای مخلوط کرده و کنار بگذارید. پنیرها و آویشن را در کاسه‌ای مخلوط کرده و کنار بگذارید. ورق‌های یوفکا را که مستطیلی بزرگ میباشد از وسط برش بزنید، اکنون ۱۴ ورق نان یوفکا دارید.
  2. روی سینی فر را چرب کنید، ورقی از نان یوفکا را روی سینی چرب شده قرار دهید، سپس یوفکا را به وسیله برس با مخلوط کره و روغن چرب کرده و یک لایه دیگر را هم روی آن قرار دهید و چرب کنید، سپس ۳ قاشق سوپخوری از مخلوط پنیر را روی آن بپاشید.
  3. این کار را ادامه دهید تا ورقه‌ها تمام شود. روی ورق آخر پس از چرب کردن نیمی از باقیمانده پنیر را بپاشید و پیازچه و گوجه‌های از وسط نصف‌ شده را بریزید و روی گوجه‌هـا نمک پاشیده و باقیمانده پنیر را بپاشید.
  4. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه قرار دهید تا زمانی که پنیرها ذوب شده و لبه‌ها ترد و برشته شود، در پایان با برگ ریحان تزیین نمایید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید