قارچ ها را ورقه کرده با ۲ قاشق روغن و آبلیمو به مدت ۵ دقیقه تف می دهیم . ژامبون و مرغ خرد شده را اضافه کرده ، سبزیجات بخار پز را نیز می ریزیم و سس گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم و می گذاریم تا کمی خنک شود . سپس پنیر موزارلا را با آنها مخلوط می کنیم .
کناره های نان تست را جدا می کنیم و سپس یک طرف آنها را به کره ذوب شده آغشته می کنیم ، از مواد آماده روی قسمت کره دار قرار می دهیم و یک ورقه نان کره دار دیگر روی آن می گذاریم . همه نانها را به این ترتیب آماده می کنیم و در چند مرحله در دستگاه ساندویچ میکر قرار می دهیم تا اسنک های ما آماده شود . بدلخواه با سس گوجه فرنگی و خردل و سبزیجات بخار پز تزئین می کنیم .