- امتیازدهی
- تدارک برای ۴
- زمان پخت ۴۰
- آماده سازی ۶۰
- آشپز ناصر زحمتکش
پرینت
محتویات
دستور پخت
- قارچها را با نیمی از کره تفت دهید و فلفل دلمه ای ریز، ادویه و آویشن را به آن اضافه کنید.
- آرد را با کره تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس شیر را آرام آرام اضافه کرده تا غلیظ شود و نمک و فلفل اضافه کنید.
- در پیرکس چرب یک لایه سیب زمینی ورقه شده چیده، بعد مایه رب و قارچ و سپس سس سفید را روی آن بریزید و در آخر پنیر رنده شده دالیا بپاشید.
- این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود و لایهی آخر پنیر باشد.
- بعد در طبقه وسط فر گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه طبخ کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید