گراتن سیب زمینی با پنیر

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴
  • زمان پخت ۴۰
  • آماده سازی ۶۰
  • آشپز ناصر زحمتکش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. قارچ‌ها را با نیمی از کره تفت دهید و فلفل دلمه ای ریز، ادویه و آویشن را به آن اضافه کنید.
  2. آرد را با کره تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس شیر را آرام آرام اضافه کرده تا غلیظ شود و نمک و فلفل اضافه کنید.
  3. در پیرکس چرب یک لایه سیب زمینی ورقه شده چیده، بعد مایه رب و قارچ و سپس سس سفید را روی آن بریزید و در آخر پنیر رنده شده دالیا بپاشید.
  4. این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود و لایه‌ی آخر پنیر باشد.
  5. بعد در طبقه وسط فر گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه طبخ کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید