كره را در تابه مناسبی بريزيد و روى حرارت اجاق بگذاريد تا داغ شود و آنگاه تخم مرغ را با نمک و فلفل مزه دار كنيد و در تابه بريزيد و حرارت را ملايم كرده تا تخم مرغ قدرى خودش را بگيرد ولی كاملا پخته نشود.
حالا مخلوط پياز، ذرت، بروكلى، فلفل دلمهاى و قارچ را روى سطح تخم مرغ بريزيد، رويش پنير موزارلا داليا بپاشيد و درب تابه را ببنديد و ۵ دقيقه ديگر روى حرارت ملايم بپزيد.
اينک املت را در بشقاب سـرو قرار دهيد و لبه آن را تا نيمه رول كنيد، املت براى سروآماده می باشد.