فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ماهیتابه فر را با اسپری روغن چرب کرده و کنار بگذارید.
قسمت بالایی و پایینی گوجه را برش داده و آن را حلقه حلقه کنید و روی یک سبد آبکش بچینید. سپس بر روی آن ها نمک ریخته و کنار بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. قسمت های اضافی گوجه را خورد کرده و کنار بگذارید.
در همین حین پنیر خامه ای، سس مایونز، پیاز، ریحان، پنیر موزارلا، پنیر پارمزان، سس تند، سس ورچستر، پودر پیاز، فلفل سیاه، سه چهارم فنجان پنیر چدار و نمک را با هم مخلوط کنید. در آخر گوجه فرنگی های خرد شده را نیز به آرامی به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا به طور یکنواخت مخلوط شوند.
مخلوط گوجه فرنگی را به ماهیتابه فر منتقل کرده و روی آن را صاف کنید. پنیر چدار را روی آن ریخته و گوجه فرنگی های ورقه شده را روی آن بچینید.
تابه را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر از قبل گرم شده قرار دهید تا زمانیکه پنیر آب شده و روی آن طلایی شود.
سپس با ریحان اضافی تزئین کرده و بلافاصله با نان تست کراستینی سرو کنید.