دیپ پای گوجه فرنگی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ماهیتابه فر را با اسپری روغن چرب کرده و کنار بگذارید.
  2. قسمت بالایی و پایینی گوجه را برش داده و آن را حلقه حلقه کنید و روی یک سبد آبکش بچینید. سپس بر روی آن ها نمک ریخته و کنار بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. قسمت های اضافی گوجه را خورد کرده و کنار بگذارید.
  3. در همین حین پنیر خامه ای، سس مایونز، پیاز، ریحان، پنیر موزارلا، پنیر پارمزان، سس تند، سس ورچستر، پودر پیاز، فلفل سیاه، سه چهارم فنجان پنیر چدار و نمک را با هم مخلوط کنید. در آخر گوجه فرنگی های خرد شده را نیز به آرامی به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا به طور یکنواخت مخلوط شوند.
  4. مخلوط گوجه فرنگی را به ماهیتابه فر منتقل کرده و روی آن را صاف کنید. پنیر چدار را روی آن ریخته و گوجه فرنگی های ورقه شده را روی آن بچینید.
  5. تابه را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر از قبل گرم شده قرار دهید تا زمانیکه پنیر آب شده و روی آن طلایی شود.
  6. سپس با ریحان اضافی تزئین کرده و بلافاصله با نان تست کراستینی سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید