صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ
بورک سیگاری
امتیازدهی
تدارک برای
زمان پخت
۱۵ دقیقه
آماده سازی
۳۰ دقیقه
آشپز
پرینت
محتویات
۳۵۰ گرم پنیر فتا خرد شده
۲۰۰ گرم پنیر موزارلا رنده شده
نصف فنجان جعفری ریز خرد شده
۳ قاشق غذاخوری پیازچه ریز خرد شده
یک بسته خمیر فیلو یا یوفکا
۱ قاشق غذاخوری آرد
۱ قاشق غذاخوری آب
روغن برای سرخ کردن
دستور پخت
پنیر فتا خرد شده، موزارلا رنده شده، جعفری و پیازچه را با هم مخلوط کنید.
آرد و آب را با قاشق با هم مخلوط کنید تا خمیر غلیظی ایجاد شود، که به عنوان چسب از آن استفاده میکنیم.
یک قاشق غذاخوری از مواد را در مرکز پایین خمیر قرار دهید سپس خمیر را جوری رول کنید که مواد از اطراف آن خارج نشود.
در آخر با استفاده از آرد و آب قسمت انتهایی رول را به هم بچسبانید.
بورک رول شده را کنار بگذارید و بقیه مواد را نیز به همین ترتیب رول کنید.
در این مرحله، میتوانید مقداری از رول هایی که آماده کردید را داخل فریزر قرار دهید و هر زمان که نیاز داشتید آن را سرخ کنید.
نکته مهم در مورد سرخ کردن این است که روغن حتما داغ باشد تا قبل از اینکه پنیر ذوب شود و از خمیر خارج شود، خمیر بیرونی سریعاً سرخ شود
پس از داغ شدن روغن، بورک آماده را با انبر داخل آن قرار دهید و هر طرف را به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه سرخ کنید تا طلایی شود.
در آخر بورک را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
بلافاصله در حالی که پنیر داغ است سرو کنید!
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
کیش اسفناج و پارمزان
۴۰ دقیقه
مشاهده
كيک اسپاگتی
۱ ساعت
مشاهده
رول مرغ و موزارلا
۴۵ دقیقه
محبوب ترین غذاها
پیتزا گلکلم
پیتزا چیکن ناگت
پیراشکی تخممرغ با سس کره
پیتزا بیف و کیمچی
رول مرغ سوخاری با سبزیجات
به ما بپیوندید