کره را در یک شیرجوش داغ کنید، آرد را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید. شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. حرارت را ادامه دهید تا غلیظ شود. ظرف را از روی حرارت برداشته و خردل و دوسوم پنیر را اضافه کنید. خوب هم بزنید.
ماهی تن را با چنگال خرد کرده و به سس اضافه کنید. تخممرغ و جعفری را هم اضافه کرده، نمک و فلفل زده و در یک ظرف نسوز چرب شده بریزید.
آرد سوخاری و پنیر باقیمانده را روی غذا ریخته و اندکی پاپریکا روی آن بریزید ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید و سپس سرو کنید.