بوریتو مرغ

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۳۰ دقیقه
  • آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. مرغ، گوجه فرنگی، ریحان، نخودفرنگی و کاهو را در کاسه مناسبی مخلوط کنید.
  2. آنگاه ماست و آبلیو را اضافه و مخلوط نمایید.
  3. حالا هر بار یک ورق از خمیر یوفکا را با کره آغشته کنید.
  4. سپس روی آن قدری پنیر موزارلای دالیا بپاشید و از مواد فراهم کرده روی پنیر بریزید و آن را رول کنید.
  5. اکنون رول های بوریتو را در سینی مخصوص فر قرار دهید.
  6. رویش را قدری با روغن کنجد آغشته کنید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید