فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در قابلمهای پیازها را داخل روغن اندکی سرخ کنید. سپس سیر را اضافه کرده به مدت ۱ دقیقه حرارت دهید. سپس گوجه فرنگیهای رنده شده و سس گوجه و آب را به آنها اضافه کنید خوب هم بزنید و بگذارید تا غلیظ شود.
نان پیتزا را با قالب گرد به شکل دایرههای کوچک برش بزنید. با سس گوجه فرنگی آماده شده , روی نان پیتزاها را بپوشانید. کمی پودرآویشن و پودر بپاشید سپس پنیر موزارلا رنده شده را روی سطح پیتزاها بپاشید.
از ذرت برای موهای دلقک، گوجه مینیاتوری نصف شده برای لپها، فلفل دلمهای قرمز و زیتون سیاه حلقهای برای چشمها استفاده کنید و پیتزا را به صورت چهره دلقک تزیین کنید. سینی فر را کمی چرب کنید نانهای پیتزا را روی آن بچینید.
حدود ۱۵دقیقه پیتزاها را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید تا زمانی که پنیر روی آنها ذوب شود.
فوت و فن کش آمدن پنیر پیتزا!
۱. یکساعت قبل از مصرف بسته پنیر موزارلا را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار بدین.
۲. پس از آماده کردن پیتزا، روی آخرین لایه پنیرموزارلا، کمی آب اسپری کنین.
۳. پنیر نباید بسوزه وبه اندازهایی که اصطلاحاً گل بندازه کافیه.
۴. به محض در آوردن پیتزا از فر، سریع برش بزنین. و بگذارید تا کمی خنک و آماده سرو بشه. حالا پنیر پیتزا خیلی عالی کش میاد!