- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۱۰ دقیقه
- آماده سازی ۱۵ دقیقه
- آشپز عمران
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را از ۱۵ دقیقه قبل روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
- لایههای نان یوفکا(فیلو) را روی سطح کار قرار دهید و روی آنها را با قلمموی مخصوص آشپزی به مقداری کره (ذوبشده) آغشته کنید.
- روی ۴/۱ اول آن شکلات را با پشت قاشق صاف کنید و نان یوفکا(فیلو) را تا کنید ۳ بار دیگر این کار را انجام دهید .
- لایه های شکلاتی را روی یکدیگر قرار دهید
- سینی را بهمدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلاییرنگ شوند. پس از این مدت، دسر شکلاتی را از فر خارج کرده، مغز پسته را روی آن بریزید و بگذارید کمی سرد شود سپس سرو کنید.
نکته
- دو ساعت قبل از مصرف، بسته یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایهها بهراحتی از هم جدا شوند.
- هنگام کار کمی آب روی لایهها اسپری کنید یا با پارچه مرطوب بپوشانید تا ورقههای یوفکا خشک نشود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید