سوپ پیاز فرانسوی و برنج

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. قسمت وسط فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. سوپ پیاز فرانسوی، آب گوشت گاو، برنج را در ظرف مخصوص فر بریزید و هم بزنید تا تا مواد یکدست شود. سپس کره ورقه شده را به طور مساوی روی مخلوط برنج قرار دهید و با فویل آلومینیومی روی ظرف را بپوشانید.
  3. ظرف به مدت ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. سپس آن را از فر خارج کرده و فویل را از روی آن بردارید و پخت را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد ادامه دهید تا برنج پخته شده و بیشتر مایع جذب برنج شود.
  4. ظرف را از فر خارج کرده و پنیر موزارلا بپاشید سپس حدود ۵ دقیقه دیگر درون فر رقرار دهید تا پنیر ذوب شده و روی آن طلایی شود.
  5. روی آن را با برگ تازه آویشن تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید