لازانیا بادمجان

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۴۰ دقیقه
  • آماده سازی ۵۰ دقیقه
  • آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. آنگاه دو طرف برش‌های بادمجان را کمی روغن بمالید و آن‌ها را روی سینی فر که کاغذ انداخته اید، بگذارید.
  3. سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بادمجان ها را بپزید تا طلایی شوند.
  4. حالا در ظرف مناسبی پنیر موزارلا، پنیر پارمسان، آویشن و جعفری را مخلوط کنید.
  5. اینک ظرف مناسبی را انتخاب نمایید، قدری سس پاستا بریزید و رویش یک لایه بادمجان قرار دهید.
  6. سپس روی بادمجان قدری از مخلوط پنیر ریخته و قدری سس رویش بریزید.
  7. این کار را تکرار کنید تا زمانی که تمام مواد لازم استفاده شود.
  8. حالا رویش را پنیر موزارلا بریزید و اکنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و حدود ۲۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزید تا پنیر ذوب شود.
  9. سپس فویل را بردارید و چند دقیقه گریل را روشن کنید تا پنیر طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید