صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ
لازانیا بادمجان
امتیازدهی
تدارک برای
۴ نفر
زمان پخت
۴۰ دقیقه
آماده سازی
۵۰ دقیقه
آشپز
اعظم گلزارمنش
پرینت
محتویات
بادمجان دلمهای پوست گرفته اسلایس کرده ۲ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا ۲۵۰ گرم
پنیر پارمسان ۶۰ گرم
پودر آویشن یک چهارم قاشق چایخوری
جعفری ریز خرد کرده یک چهارم پیمانه
سس پاستا یک و نیم پیمانه
پنیر موزارلا اضافی ۸۰ گرم
دستور پخت
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
آنگاه دو طرف برشهای بادمجان را کمی روغن بمالید و آنها را روی سینی فر که کاغذ انداخته اید، بگذارید.
سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بادمجان ها را بپزید تا طلایی شوند.
حالا در ظرف مناسبی پنیر موزارلا، پنیر پارمسان، آویشن و جعفری را مخلوط کنید.
اینک ظرف مناسبی را انتخاب نمایید، قدری سس پاستا بریزید و رویش یک لایه بادمجان قرار دهید.
سپس روی بادمجان قدری از مخلوط پنیر ریخته و قدری سس رویش بریزید.
این کار را تکرار کنید تا زمانی که تمام مواد لازم استفاده شود.
حالا رویش را پنیر موزارلا بریزید و اکنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و حدود ۲۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزید تا پنیر ذوب شود.
سپس فویل را بردارید و چند دقیقه گریل را روشن کنید تا پنیر طلایی شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
فریتاتای سبزیجات و سیب زمینی
۱۵ دقیقه
مشاهده
گراتن سیب زمینی گوجه فرنگی با پنیر
۶۰ دقیقه
مشاهده
آرانچینی
۲ ساعت
محبوب ترین غذاها
کرپ مرغ پنیری
کِسديلا کلاب
پیروک پنیر
خوراک گوشت و سیب زمینی
اسپرینگ رول سیبزمینی و پنیر
به ما بپیوندید