- امتیازدهی
- تدارک برای -
- زمان پخت -
- آماده سازی -
- آشپز مجله هنر آشپزی
پرینت
محتویات
دستور پخت
- در سه ظرف جداگانه آرد مخلوط شده با نمک و فلفل، تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری را بریزید.
- پنیرموتزارلای ورقه ای دالیا را از طول با چاقو دو نصف کنید.
- روغن را در تابه داغ کنید.
- در بشقاب ابتدا یک لایه بیکن بگذارید، سپس پنیرموتزارلای ورقه ای دالیا را روی بیکن قرار داده و بعد برگ اسفناج را روی پنیر بگذارید و سپس بیکن و به همین ترتیب ادامه دهید تا لایه آخر.
- خلال دندان را از وسط نصف کرده و در بیکن فرو کنید (برای این که لایه ها از هم جدا نشوند).
- بیکن لایه ای را ابتدا در تخم مرغ خوب بغلتانید به طوری که تمام دیواره ها آغشته به تخم مرغ شود،
- سپس در آرد بغلتانید و دوباره در تخم مرغ غلتانده و این بار در پودر سوخاری بغلتانید و مجدداً در تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید.
- بیکن را در روغن داغ انداخته و سرخ کنید.
- پس از سرخ کردن در ظرف سرو برش زده و سرو نمایید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید